Monday, 8 December 2014

Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman

SubhanaAllah Alhamdulillah Allahuakbar
Allahumma Solli Ala Saiyidina Muhammad Wa Ala Aali Saiyidina Muhammad
Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh
[CLICK BANER TO JOIN]



Dalam entri tersebut cuma tulis apa yang paling anda suka tentang blog ini :

Serious talk, ni dari lubuk hati saya tau. :)
1. Saya suka header akak yang super cun tu.
2. Loading blog akak tak lambat and memang tak lambat pun.
Cepat ja dia loading. ^^
3. Suka background sidebar tittle akak tu. :D
4. So far .... semuanya ok ! Keep berblogging tau kak !! Ecece~



5 comments:

  1. terima kasih yunk! akak suka lagu kat blog nie.. :)

    ReplyDelete
  2. @Nursaila Norman Sama sama kak :) Alhamdulillah, sye pun ska jga. Tnng je. kahkah. *msuk lif tkn sndri* :D

    ReplyDelete
  3. Gud luck.
    Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete

Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh and hye.
Komen apa yang terlintas di fikiran anda.
SILA TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI CBOX.
Kalau kat sini, tak perasan sangat . Aseef jiddan :)