Saturday, 20 December 2014

#2 Alhamdulillah.. Rezeki dari ALLAH

SubhanaAllah Alhamdulillah Allahuakbar
Allahumma Solli Ala Saiyidina Muhammad Wa Ala Aali Saiyidina Muhammad
Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh

Alhamdulillah, rezeki dari ALLAH. Just nak share hadiah yang aku dapat
untuk bulan 10 dan 11. At the same time, bolehlah review sikit sponsor
yang baik hati. Semoga ALLAH memberkati dan murahkan rezeki
kalian. :)

OKTOBER

1) Giveaway Syira Lokman
Sponsor by : Kak Syira  (Blog)
                  Kak Syira  (Fb)


Alhamdulillah, aku menang bloglist dari bulan 10 hingga bulan 12 di blog
akak comel ni. Suka design sidebar akak. :D


*Suka sangat tukar-tukar tittle blog. :3*

**************************************************


2) Giveaway Cuti Sekolah by JiwarOsak
Sponsor by : Muaz Faris (Blog)
                 Muaz Faris (Fb)

Alhamdulillah, menang topup RM10.
*Secepat mana aku tuntut , secepat tu jugalah beliau bagi topup*

By the way, jom singgah blog beliau.



Beliau banyak membantu pembaca dalam permasalahan Pendidikan,
Tips Blogging dan Review Produk Personal. Beliau juga
pernah menerima jemputan untuk membantu lebih 10 pemilik bisnes
yang mahu melonjakkan lagi perniagaan mereka.

iklan sewa iklan 462

Jika ada sesiapa yang ingin bertapak di blog beliau, anda sangat-sangat
dialukan. Sila ke SINI . 

*****************************************


NOVEMBER

3) Giveaway by Gobokita : Aksara Biru
Sponsor by : Kak AB (Blog)
                 Kak AB (Fb)

Alhamdulillah, tak sangka sangat nombor 82 menang ! Hadiah bukan satu
tapi tiga ! Excited sangat-sangat. :3 Sebelum tu, maaflah kak AB kalau saya
selalu tanya bila nak pos hadiah. Orang tengah kemaruk sangat. Kah.



Shawl, pin and lagi satu, coklat ...
Gambar tak ambil sebab isinya dah masuk dalam perut kami adik-beradik.
 :3 Sedap ! Alhamdulillah...

*gambar from fb gobokita*

Pi lah beli kalau hangpa semua nak. InshaALLAH, murah ja !

***************************************


4) Giveaway kerusiburok : Ole-ole Pucket !
Sponsor by : KB (Blog)

Alhamdulillah, tak dapat pergi Thailand jumpa Mario Maurer pun takpe.
Asalkan dapat ole-ole daripada Pucket. Haha. :3



Yeah... Alhamdulillah, dapat T-shirt and bookmark. Aku pilih saiz L.
Memang besar! Macam baju kelawar, tapi... kira okeylah sebab aku bagi
baju tu kat my lovely mum. Baju ni mesti mahal sebab agak tebal.
Tak jarang. :)






*Ini dia Mario Maurer. HAHA. Dh jgn tngok lelama.
 Mrh pula boyfriend hang kang. -_-*
**************************************


5) SHORT GIVEAWAY BY EFFAFARHANA
Sponsor by : Kaka Effa (Blog)
                 Kak Effa  (Fb)

Alhamdulillah, menang RM30. Terlalu banyak bagi aku yang masih sekolah.



Apa aku buat dengan duit ni? Simpanlah! Boros itu amalan syaiton.

*****************************************

Itu je hadiah yang aku dapat untuk bulan 10 dan 11. Itu je? Je? Haha.
Tak baiknya. Alhamdulillah... Rezeki ALLAH bagi dalam banyak cara.
Apa-apapun aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada para sponsor di atas.
Semoga ALLAH murahkan rezeki kalian. InshaALLAH, Aameen.. :)








12 comments:

  1. alhamdulillah, bersusun2 rezeki :))

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete
  2. wah tahniah! banyak betul hadiah ye :)

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah dapat hadiah, smpai 3 lak tu! dapat RM30 tu yg best hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah .. heee~ nti akk dpt result spm, akk pula bgi duit kt sye ye. hehe.. *grau k grau* ^^

      Delete
  4. banyaknya hadiah nur! tahniah ^^ murah rezeki hehe :))

    ReplyDelete
  5. Waa.. Alhamdulillah murah rezeki hang na.. Cheq pernah menang tapi sampai sekarang sponsor tak respon.bukan takat satu kali ja. banyak kali kena. tu sampai sekarang malas nak join GA.. kuang asam betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Eye? Aduh, sabar je lh ... InshaALLAH, rzeki msti ada kt tmpat lain even bkan ga. :) ^^

      Delete
  6. banyak nya rezeki ana ya..! murah betul.. hhehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak :) InshaALLAH, smua org ada rzeki msing2. yeah! :D

      Delete

Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh and hye.
Komen apa yang terlintas di fikiran anda.
SILA TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI CBOX.
Kalau kat sini, tak perasan sangat . Aseef jiddan :)