Tuesday, 14 January 2020

2020 + 2019 ?

Allahumma Solli Ala Saiyidina Muhammad Wa Ala Aali Saiyidina Muhammad.
SubhanaAllah Alhamdulillah Allahuakbar.
Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabaraktuh.

Last posted 30/10/2018. How times flies. Aku update last post time aku sem 3.Guess what ; aku nak masuk sem 5 dah, seriously, no joke. There's lot things happen in these 2 semester.  Orang cakap bila kau dah masuk umur 20 ni,
kau 
akan feel everything. Kau akan start matured. Why? Sebab kau dah hadap macam-macam. In these 2 semester, my result dropped, I was down, kena tikam belakang... yeah.. something like that? Cinta.. hahaha. Itu paling bodohlah aku rasa. So aku nak cerita yang mana dulu ni?  Helppp.

Okey wait. Nampak macam banyak yang negative yang aku hadap,kan? Chill..
Alhamdulillah Allah tak duga benda yang aku tak boleh hadap. Aku still happy
sebab ada banyak lagi benda lain yang boleh cover semua rasa give up aku.

Need something to do! Nanti la sambung kalau rajin.
*acacah macam ada orang baca je en hahahaha.

No comments:

Post a comment

Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh and hye.
Komen apa yang terlintas di fikiran anda.
SILA TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI CBOX.
Kalau kat sini, tak perasan sangat . Aseef jiddan :)