Saturday, 4 January 2014

Alhamdulillah .. Rezeki dari ALLAH


Allahumma Soli Alla Saiyidina Muhammad Wa Ala Aali Muhammad ..
SubhanAllah Walhamdulillah Wala Ilahailallah Allhuakbar ..

Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh :) Semoga anda semua sihat dan sentiasa dirahmatiNya !
Tahun 2013 sudah melabuhkan tirainya dan 2014 datang membawa sinar baharu .. Ecece !
Actually entri kali ini nak share sikit  hadiah yang dimenangi setelah menyibukkan diri dengan GA yang
orang buat . Kalau anda semua free ,join le mana mana GA sure tak rugi ,insyaALLAH :)

Biasanya kalau Nur menang , mesti dirandom . No enrti menarik and no top refferal . Nak tahu sebab apa ?
Sebab diri ni tak rajin untuk mem'promote' tapi kalau rajin semua boleh bak kata pepatah
nak seribu daya ,tak nak seribu dalih ! Hehe ..

Berikut adalah hadiah yang dimenangi ! ^^

  November/December 2013  

1) Menang : Topup RM5 dari GA kak Yaya \ Blog : kak Yaya
    *First time join GA and then menang mesti terkejut lah kan . Alhamdulillah rezeki . Actually nak coklat
      Daim tapi peserta lain yang dapat . Never mind lah .. Rezeki kat topup , perlu bersyukur ! ^^

    


2) Menang : Bloglist dari GA Ainur \ Blog : Ainur
    *Dengar perkataan 'Bloglist' . Apa bendanya tu ? Selepas di'google' baru tahu .Alhamdulillah dapat                 disenaraikan dalam bloglist Ainur .Tapi rasanya nama blog ada hanya untuk bulan 12 je .
      InsyaALLAH ,kalau Ainur buat lagi GA untuk pencarian bloglist , akan join ! InsyaALLAH :)



3) Menang : Fridgemagnet dari GA Aini \ Blog : Aini *di sponsor oleh : Kak Dhia
    *Peserta pertama yang join GA ni . Ingatkan no.1 'sukar dirandom' tapi Alhamdulillah rezeki ! ^^



4) Menang : Dress Damia dari GA kak Azwaniza \ Blog : Kak Azwaniza *di sponsor oleh : Page ini !
    *Actually nak jubah abaya tapi rezeki dapat dress ! Cantik sangat ..Alhamdulillah ..
      Bagi kat akak .. hehehe ^^




5) Menang : Handsock jejari dari GA kak Mazni \ Blog : Kak Mazni
    *Menambah koleksi handsock yang sedia ada ! Alhamdulillah .. Time posmen hantar ,cepat2 buka and
      terus pakai . MasyaALLAH ,cantik ! ^^ Then ,ada sehelai kertas and tulisan akak Mazni yang comel .
      Akak Mazni cakap tahniah .. (Haha)




6) Menang : Topup RM5 dari GA Nabihah \ Blog : Nabihah *di sponsor oleh : Wan
    *Setiap kali topup mesti bagi mak .Rasa macam best sangat sebab dapat topup tanpa bayar .. Huhu !


7) Menang : Tasbih Digital dari GA kak Fatin \ Blog : kak Fatin *di sponsor oleh : Kak Mazlina
    *Alhamdulillah dapat tasbih digital !! Pernah dengar orang cakap tentang tasbih digital ni . Teringin
      nak beli tapi sebelum nak beli dah dapat !! *excited* Kalau anda nak beli , tekan link ye ? :)
Photo: Alhamdulillah.. rezeki dengan Tasbih Digital harini. Semoga tasbih digitak dapat digunakan sebaik mgkin untuk tambah pahala.. amin.

-mcna-
www.jomsinggah.com
www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com
Sms/wassap 0199517292


8) Menang : Review blog tapi tak tuntut pula .. Tak de rezeki .

9) InsyaALLAH ,kalau ada rezeki menang lagi akan di-update ..

                                                                                Syukran , Assalammualaikum 



9 comments:

  1. Alhamdulillah.. rezeki daripada Allah, doakan saya pulak, my first time joining GA :D

    ReplyDelete
  2. @eyqa yushaiza InsyaALLAH .. Rzeki ALLAH dtg bkn hnya pda wang ye dak ? :) InsyaALLAH .. sya ni bru lgi dngn blog ..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan tahniah dik...moga bertambah lagi rezeki di tahun 2014 ini...

    ReplyDelete
  4. @Mardiah DianaWaalaikummussalam :)Terima kasih kak ^^InsyaALLAH ,tpi kurang skit join thun ni sbb ada exam pnting ..hee~

    ReplyDelete
  5. wah, banyak nya hadiah! tahniah sebab menang. hihi

    ReplyDelete
  6. @Cik Wan Awr Alhamdulillah . Trima ksih ye sudi sponsor topup ^^

    ReplyDelete
  7. nasib baik adik suka dgn handsock tu ^^ akak tengok pun dah tau yg kamu ni jenis suka pakai handsock jejari, kebetulan masa tekan random.org tu nombor kamu bertuah dpt handsock tu.

    banyaknya menang hadiah, murah rezeki. Alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  8. @Mazni Munawar Haha .Suka mngumpul handsock sbnarnya ! Lbih2 lgi yg jjari .Kan..Alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  9. alhamdulilaah rezeki ukhti hehe jemput komen entry saya yer http://ifharzcho.blogspot.com/2014/01/17012014.html

    ReplyDelete

Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh and hye.
Komen apa yang terlintas di fikiran anda.
SILA TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI CBOX.
Kalau kat sini, tak perasan sangat . Aseef jiddan :)