Saturday, 18 October 2014

Waiting For PT3 Result



Allahumma Solli Ala Saiyidina Muhammad Wa Ala Aali Saiyidina Muhammad.

Alhamdulillah, PT3 dah habis dengan jayanya. Bagi aku batch 99 semuanya bersabar sampai ke tahap ni. Kalau tak sabar, sekejap PBS sekejap PBSMR dah lama dah berhenti sekolah. Pergi kahwin. Errrr..



Tapi, walau apapun.. PBS still belum habis lagi. So, tak boleh nak freedom sangatlah.
PBS Geo untuk band 6 on the way. Bab presentation ni, lemah betul lah.
Kalau face to face dengan cikgu je ok lah. Ni kena present depan satu kelas. Aduh.
 Nak buat lagu mana, dah adat.

Cikgu buat aktiviti lepas PT3, satu daripadanya ialah futsal tuk perempuan.
Teringin nak masuk tapi takut. Gedik sangat kalau takut terkena bola.
 Tapi, kenyataan.
Giveaway, mu tunggu aku datang. Nak dapat hadiah! Hehe. Tapi, aku nak pilih yang gempak je and jangka masa yang tak lama. Hadiah pun meletup. Ceh. InshaALLAH, kalau ada rezeki ada lah tu.

No comments:

Post a comment

Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh and hye.
Komen apa yang terlintas di fikiran anda.
SILA TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI CBOX.
Kalau kat sini, tak perasan sangat . Aseef jiddan :)